Jdi na obsah Jdi na menu
 


Probíhající mapování lovných míst pro handicapované rybáře

6. 6. 2015

 

  Vážení rybáři a rybářky,

 

jak předseda ČRS SÚS pan Dušan Hýbner, deklaroval tak se také děje. V současné době ČRS SÚS Praha spolupracuje s jednotlivými místními organizacemi v našem kraji na mapování a následném značení lovných míst vhodných pro lov ryb handicapovanými rybáři a rybářkami. ČRS SÚS o tomto informuje na svém webu http://crs-sus.cz/pomozte-nam-zmapovat-mista-na-revirech-pro-handicapovane/.

 

img_0293.jpg

 

 

   O tom, že je to věc nesmírně důležitá netřeba polemizovat, ostatně to je možno vidět na většině našich (kolínských) revírů, které sice jsou přístupné rybářům, ale lidem se ZTP omezením jistě hůře.

 

   Horší zdravotní stav může rybáře velmi omezit, proto máme možnost vybrat na našich revírech ta nejvhodnější lovná místa pro lidi s handicapem a pomoci alespoň tím, že tato místa označíme a necháme je našim kolegům k dispozici. Můžeme jim tak alespoň částečně zlepšit podmínky ke sportovnímu rybolovu.

 

   Zástupci naší organizace znají vhodná místa a tato budou určena lidem se ZTP, avšak pokud patříte i Vy mezi rybáře s handicapem a navštěvujte naše revíry kde víte o místě splňujícím vaše požadavky (zejména příjezd vozidlem  po zpevněné cestě až k revíru, bezproblémový a plynulý přístup člověka na vozíku až k vodě), kontaktujte nás na telefonu 607754808, nebo mailem na rybarikolin@seznam.cz.

 

Děkujeme.

 

Petrův zdar !

   

Jiří Krouza

MO ČRS Kolín