Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přijďte nás podpořit do rybářského kroužku dětí a mládeže v Kolíně

24. 2. 2015

   V naší organizaci již řadu let, stejně jako ve většině místních organizací, funguje rybářský kroužek pro děti a mládež. Již řadu let vede náš kroužek pan František Machač, který dosáhl s dětmi a mládeží řady úspěchů v nejrůznějších soutěžích v různých částech naší republiky.

 

Kroužek se koná každý týden ve středu od 15:00 hod. a začíná v sídle naší organizace, kde je k tomuto účelu uzpůsobena i  klubovna. Dětský kroužek navštěvují zejména děti ve věku od 8 – 15 let. Soutěže ve sportovním rybolovu, zejména pro mládež ve věku od 15 – 18 let, se konají zpravidla o víkendech na různých sportovních akcích. Dětem a mládeži hradí naše organizace víkendové pobyty a většinu nákladů spojených s jejich sportovní činností, včetně výdaje za cesty, návnady a nástrahy.

 

Rybářský kroužek dětí a mládeže je jedinečný způsob jak v dnešní uspěchané době ukázat dětem správný přístup k přírodě a sportu. V době, která i díky pracovnímu vytížení , neumožňuje mnohým rodičům jejich čas s dětmi trávit v přírodě v takové míře jak by si přáli a jak jej trávili sami rodiče když byli dětmi. Rybářský kroužek je jedinečný způsob jak to změnit. Do kroužku stále přijímáme nové členy.

 

Byli bychom velmi rádi, kdyby se mezi Vámi našel další člověk se vztahem k rybářskému sportu, přírodě a dětem. Člověk, který by se chtěl aktivně zapojit do této činnosti jako další lektor dětského kroužku. Pokud právě Vy nemáte dostatek času se v tomto ohledu zapojit, ale věděli byste o někom jiném, kdo by se zapojit chtěl, předejte mu na nás kontakt, rádi jej mezi sebou přivítáme.

 

                                                                                                                                 „Petrův zdar!“