Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mimořádný výdej rybářských lístků MěÚ Kolín 2020

16. 4. 2020

 

Vážené rybářky, rybáři.

Předáváme informace od Městského úřadu Kolín viz. níže.

 

Vážení,

Městský úřad Kolín, odbor životního prostředí a zemědělství bude od 20. dubna 2020 přijímat žádosti o vydání rybářského lístku. V době nouzového stavu tento proces nebude probíhat, tak jak jste byli zvyklí, vzhledem k interním nařízením, kdy je nadále snaha maximálně omezit osobní kontakt. Pro co nejhladší průběh vydání, zejména nových rybářských lístků (propadlé rybářské lístky v době nouzového stavu jsou platné) prosím dodržujte následující pokyny:

 

Žádost o rybářský lístek spolu s osvědčením pro vydání prvního rybářského lístku (resp. s neplatným rybářským lístkem) podejte jednou z nabízených možností, přičemž jsou  seřazeny od nejlepší po nejméně vhodnou variantu:

 

a)       datovou zprávou, e-mailem s elektronickým podpisem  a navíc na žádosti uveďte telefonní číslo, na které Vám zavoláme a domluvíme, kdy si rybářský lístek budete moci vyzvednout a provést platbu (preferována bude platba bezhotovostní), starý rybářský lístek odevzdáte při výdeji nového

 

b)      v obálce poštou a navíc na žádosti uveďte telefonní číslo, na které Vám zavoláme a domluvíme, kdy si rybářský lístek budete moci vyzvednout a provést platbu (preferována bude platba bezhotovostní)

 

c)       e-mailem bez elektronického podpisu s uvedením telefonního čísla, na které Vám zavoláme a domluvíme, kdy si rybářský lístek budete moci vyzvednout a provést platbu (preferována bude platba bezhotovostní) originál žádosti a osvědčení (případně starého rybářského lístku) odevzdáte při výdeji nového rybářského lístku;

 

d)      osobně

 

 

Žádost o vydání rybářského lístku je k dispozici na webových stránkách MěÚ Kolín, odbor životního prostředí a zemědělství (občan - jak žádat o - životní prostředí a zemědělství - rybářství - žádost o vydání RL). Prosíme o její pečlivé vyplnění.

ke stažení: zadost o vydani RL.docx           odkaz na MěÚ Kolín: https://www.mukolin.cz/cz/obcan/jak-zadat-o/zivotni-prostredi-zemedelstvi/rybarstvi/

 

 

Žádosti posílejte na mailovou adresu zivotni@mukolin.cz nebo stanislava.kilianova@mukolin.cz.

 

 

Po zaevidování žádosti (bude zapsán datum a čas doručení žádosti) budou rybářské lístky postupně vyhotovovány a telefonicky bude s jednotlivými rybáři domluven termín převzetí rybářského lístku. Naší snahou bude lístky vyřizovat, jak nejrychleji to bude možné, vzhledem k okolnostem.

Upozorňujeme, že při osobním styku budou dodržována nařízená zvýšená hygienická opatření.

Na Vás se obracíme především s prosbou o rozšíření výše uvedených informací týkajících se vydávání rybářského lístku mezi Vašimi členy. Dále také místní organizace ČRS žádáme, aby mladší členové Vašich organizací byli nápomocni rybářům starších ročníků při digitalizaci dokumentů (buď sken nebo stačí fotografie z mobilního telefonu), nebo při případném odeslání e-mailů. Apelujte prosím na své členy, aby využili první tři možnosti podání žádosti,  tak aby osobních podání žádostí bylo co nejméně, a k osobnímu kontaktu došlo pouze při vyzvedávání hotového rybářského lístku.

 

Děkujeme za spolupráci a pochopení.

S pozdravem

 

email.jpgIng. Martin Gregor, DiS.

vedoucí oddělení ochrany přírody a krajiny

Městský úřad Kolín

Odbor životního prostředí a zemědělství

Oddělení ochrany přírody a krajiny

Karlovo nám. 78, 280 12 Kolín

t              +420 321 748 300

e             martin.gregor@mukolin.cz

w            http://www.mukolin.cz