Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mimořádný výdej povolenek, členských známek 2020, Termíny

25. 3. 2020

 

Z důvodu nařízení vlády o zákazu shromažďování většího počtu osob nemůžeme dokončit prodej povolenek pro naše členy tradičním způsobem. Výbor se proto rozhodl vyhovět našim členům, kteří si povolenku ještě nestačili zakoupit a uskuteční prodej bezkontaktním způsobem a to takto:

 


1. Žadatel si na našich internetových stránkách najde částku, kterou je třeba pro zvolenou povolenku zaplatit (včetně známky a případně brigád) https://rybarikolin.cz/clanky/ceny-povolenek--poplatku-a-clenskych-prispevku-2020/ a provede platbu buď převodem z účtu a nebo složenkou. Pozor složenky nebudou v sídle MO vydávány! Složenku je třeba si vyzvednout na poště a vyplnit dle návodu na našich internetových stránkách.

 

Vzor pro vyplnění složenky:

vzor-postovni-poukazka.jpg

 

 

2. Na emailovou adresu rybarikolin@seznam.cz zašle žádost o vystavení povolenky a do přílohy emailu přiloží naskenovaný(nebo mobilem ofocený) útržek složenky nebo výpis z účtu dále ofocenou legitimaci člena a rybářský lístek. Na tento email organizace odpoví a sdělí datum, kdy je možno povolenku vyzvednout. Seznam výdejních termínů bude zveřejněn taktéž na našich stránkách.

 

 

3. Vydání bude provedeno v rybářském domě bezkontaktně přes okno a to tak, že po příjezdu (příchodu) k rybářskému domku zavoláte na tel. číslo 721838062 a vyčkáte, než budete vyzváni k oknu. Hlavně se prosím neshromažďujte! Pokud se v daný termín nebudete moci dostavit, bude povolenka uložena do rybářských potřeb k panu Krásovi, kde si ji můžete vyzvednout kdykoliv během týdne. Jiným způsobem povolenka nebude vydána. V den vydávání povolenek bude přítomen pouze jeden člen výboru a bude vydávat jenom povolenky předem připravené. Takže vystavení povolenky na místě nebude možné! Omlouváme se za komplikace zvláště pro ty, kteří neovládají počítač, ale jiný způsob výdeje není možný. Veškeré dotazy k výdeji povolenek budou zodpovězeny buď přes email rybarikolin@seznam.cz nebo na tel 721838062.


Děkujeme za pochopení výbor MO Kolín

 

 

Termíny výdeje povolenek, vždy v pátek od 15 do 17 hodin.
    3.4.2020
    9.4.2020 - čtvrtek
  24.4.2020