Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rybářský sport a soutěže 2015

 

 

 

Plavačkový team ČRS MO Kolín - Colmic se probojoval do 1. ligy!


    Loňský rok absolvovali závodníci našeho družstva v plavané již svou pátou sezónu ve 2. lize skupiny B, a nutno podotknout, že byla doposud určitě nejúspěšnější.

 

Fotky našeho závodního týmu (nahoře aktuální)

 

zavodni-druzstvo-v-plavane.jpg

 

podebrady.jpg

 

 Cílem našich chlapců bylo opět útočit na stupně nejvyšší, což se jim tentokrát podařilo dokonale. Naši závodníci absolvovali v soutěžní sezóně celkem 4. ligová kola, kdy museli potvrdit své rybářské dovednosti na řece Orlici v Albrechticích, na Labi v Hradci Králové, v Liběchově a nakonec i v posledním kole v Sedlčánkách.

 


  Sehraný tým pod vedením Františka Machače a Libora Schauera ve složení Aleš Flanderka, Michal Flanderka, Jiří Kuba, Jiří Ludvík, Lukáš Kořínek a David Hlavatý zvládl loňský dramatický ročník na jedničku a získal v něm poprvé v historii kolínské závodní plavané zasloužené prvenství, spolu s postupem do soutěže nejvyšší.

 

  Naši borci tak v letošní sezóně 2015 bojují s nejlepšími celorepublikovými týmy v 1. lize.

 

 

 

Úspěch našeho závodníka na Mezinárodním mistrovství ČR v LRU plavaná 2015  

 

dscn0996.jpg

 

    Jeden z našich dlouhodobě nejlepších závodníků, člen závodního týmu MO ČRS Kolín - COLMIC, pan Aleš Flanderka, se od 18. 7. 2015 do 19. 7. 2015 účastnil prestižních závodů Mezinárodního mistrovství ČR v LRU plavaná v kategorii dospělých, konaných na Pálavě. Aleš Flanderka byl na těchto závodech členem závodního týmu Středočeského územního svazu v Praze, reprezentoval tedy Středočeský kraj.  Závody se mu velmi vydařili a nakonec vybojoval celkově na DRUHÉ místo z celkového počtu 88 závodníků !

   

     Přejeme celému týmu, všem jeho členům, hodně úspěchů i do budoucna a děkujeme za reprezentaci !

 

p7170024.jpg

 

 

Petrův zdar !

 

 

 

 

 

 

 

p7190090.jpg

 

 

 Důležité informace o dětech a mládeži naleznete na stránkách Rady ČRS -  ZDE.