Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zkoušky na první rybářský lístek v ČRS MO Kolín

7. 7. 2015

rybarsky-listek-titulka-2.jpg

    

 

Vážení rybáři a rybářky,

 

   jsme velmi rádi o váš zájem absolvování zkoušky pro získání prvního rybářského lístku a  přijetí do ČRS.

 

   S ohledem na množící se zájemce, kteří se na naší organizaci MO ČRS Kolín od konání posledních zkoušek obracejí, Vám tímto dáváme na vědomí, že termín k vykonání příští zkoušky pro první rybářský lístek se bude konat v sídle naší organizace dne 10. 8. 2015 tak jak bylo dříve deklarováno.

 

   Zároveň Vás žádáme, abyste k vykonání zkoušky prostudovali bližší informace, které naleznete zde:  http://rybarikolin.cz/clankypro-nove-cleny/

 

 

 

    Není podínkou mít vypněnu a odeslánu přihlášku k této zkoušce na MO ČRS Kolín, avšak se zkouškou jsou spojeny jisté organizační nároky, které musíme zajistit předem. Proto Vás žádáme, dejte nám na vědomí svojí účast s předstihem, například e-mailem na rybarikolin@seznam.cz, nebo telefonicky na 607 754 808.

 

    Studijní testy, které Vás při zkoušce potkají naleznete zde: http://www.rybsvaz.cz/?page=test_rybarskych_znalosti&lang=cz&fromIDS=
 

    Pokud Vám nebudou jasné některé testové otázky, či jiné aspekty ZÁKONA O RYBÁŘSTVÍ č. 99/2004 Sb. a jeho PROVÁDĚCÍ VYHLÁŠKY 197/2004 Sb., ze kterých testy vycházejí, obraťte se na nás, zavolejte, napište nám, rádi je s vámi probereme.

 

    V případě jakýchkoliv nejasností se na nás obraťte, děkujeme.

 

    Budeme se na Vás těšit !

 

 

 

 

Petrův zdar !

 

za MO ČRS Kolín

 

Jiří Krouza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář