Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody O pohár předsedy SÚS ČRS pro dospělé 12. září 2015

18. 7. 2015

foto-presd.jpg

 

      12. září 2015. V tento den se koná I. ročník rybářských závodů O pohár předsedy Středočeského územního svazu pro rybáře i nerybáře včetně žen a bez rozdílu věku.

 

ČRS, z. s. Středočeský územní svaz ve spolupráci s místní organizací Sedlčany tyto závody pořádá na rybníku Jelito č. 411 994 (GPS: 49.6873306N, 14.4873189E).

 

Počet míst je omezený na 150 závodníků, je možné požádat o rezervaci účasti v závodu na e-mail adrese: Eva.Caltova@seznam.cz , nejpozději do 1. 9. 2015. Závodníci s touto rezervací se musí dostavit k prezentaci v den závodu minimálně do 06.30 hod.

 

Startovné je stanoveno na částku 200,- Kč/osobu. Občerstvení zajištěno.

Připraveny jsou hodnotné ceny, a jako bonus obdrží první tři celosvazovou povolenku k lovu ryb na mimopstruhových revírech pro rok 2016. Největší ulovená ryba, nejúspěšnější rybářka a dorostenec budou oceněni středočeskou územní povolenkou pro rok 2016.

 

„Navazujeme těmito závody na ty dětské, které jsme uspořádali v květnu. Věřím, že přijede řada našich rybářů, že si krásně zarybaří a budou odjíždět spokojeni. Budu rád, když se zúčastní co nejvíce lidí, i nerybářů a všichni budou od Jelita odjíždět s pocitem, že tu strávili pěkný den,“ uvedl předseda SÚS Dušan Hýbner.

"Naším cílem je především snaha oslovit co nejširší veřejnost a získat ji pro rybářský sport. Závod je určený primárně pro dospělé, ale uvítáme každou věkovou kategorii. Všichni jste srdečně zvání a těšíme se na vás."

 

Pro vaši lepší informovanost jsme rubriku O pohár předsedy SÚS rozdělili na podrubriky Děti a Dospělí, kde budete mít všechny informace pohromadě.

 

 

VŠECHNY AKTUÁLNÍ INFORMACE ZDE:  http://crs-sus.cz/

 

plakat.png