Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zajímavý nápad z našeho územního svazu !

27. 3. 2015

 

Zajímavý nápad ze Středočeského územního svazu !

 

jjjjj.jpg

 

    Před časem mnohé z nás, kteří využívají sociální síť facebook, zaujal velmi zajímavý nápad předsedy Středočeského územního svazu, váženého pana Dušana Hýbnera, který napsal:

 

    "Vážení přátelé, obracím se na vás s následujícím průzkumem: jelikož ekonomická situace je stále složitá a my chceme ceny povolenek udržet na stávající úrovni a zároveň i mít dostatečné prostředky na zakoupení vodních ploch či řešení nenadálých situací v tomto směru u MO, zajímá mě, jak byste se dívali na to, že bychom od roku 2016 vydali speciální známky v hodnotě 50 či 100 korun.

    Nákup těchto známek by se netýkal rybářů seniorů a dětí a mládeže. Očekávaný výnos by se mohl pohybovat řádově ve výši 1 - 2 miliony korun a buď bychom ho opakovali dva roky po sobě či napřesrok. Takto získané peníze by směřovaly výhradně pro nákup či udržení současných vodních ploch v našem kraji.


   Jelikož jsem při nástupu do funkce jasně deklaroval, že v důležitých otázkách jsou pro mě prioritní názory nejen funkcionářů, ale i všech členů našeho územního svazu, byl bych rád, kdybyste se k těmto uvažovaným krokům vyjádřili.   

   Není to tak, že je něco rozhodnuté apod., což ani nelze, ale spíše mi jde o to, zda se touto myšlenkou vůbec dále zabývat či nikoli.


   Čili moje otázka je prostá:

   Byli byste ochotni si takovou známku koupit? Případně jaký je váš názor? Odpovídat můžete zde, či na na mail redakce.sus@seznam.cz.

                                                                                                           Děkuji, Dušan Hýbner, předseda SÚS

 

    Do současné doby je zcela jednoznačně patrná chuť našich funkcionářů na SÚS pozitivně ovlivnit většinu ne příliš uspokojivých aspektů, které vyplynuly z dob minulých a nic-nedělání či přežívání chcete-li.

    Proto jsem se rozhodl tento článek "návrh" pana přesedy umístit i na tento web, neboť je poměrně hojně navštěvován Vámi, rybáři nejen z naší organizace, ale i organizací jiných, tedy lidmi, kteří mají zájem o informace a mají možnost věci, třeba i tímto způsobem ovlivnit.

    Za mě má tento nápad jednoznačně zelenou a SÚS držíme pěsti k jeho realizování, protože jde o dobrovolný způsob zlepšení ekonomické situace s jasným cílem.

 

  Petrův zdar !

 

Jiří Krouza

MO ČRS Kolín

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Speciální známka

Bohouš,30. 3. 2015 10:44

Souhlasím.Dobrý nápad.100Kč nikoho nezrujnuje a pomůže to dobré věci.

známka

Láda,29. 3. 2015 15:15

Je to moc super nápad a vubec bych se nebál cenu známky nechat od 100kč.