Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky rybářských závodů dospělých 2015

14. 5. 2015

 

Ohlédnutí za rybářskými závody MO ČRS Kolín 2015

 

  Dne 25.4.2015 se od brzkých ranních hodin uskutečnili v Kolíně na podrevíru Legerovo rameno, již tradiční rybářské závody dospělých.

 

                                                      dscf6724.jpg

 

  Letos počasí přálo a závodů se zúčastnilo celkem 117 závodníků. Bylo uloveno celkem 1.045 kusů převážně násadového kapra a 37 kusů kapra nad 50 cm.

 

  Nějvětší ulovenou rybou se na rozdíl od let předešlých stal kapr o délce 63 cm, kterého ulovil pan Ladislav Buňka, člen MO ČRS Kolín, který tak dosáhl na nádhernou skleněnou trofej, která patří již řadu let k tomu nejpovedenějšímu co lze na obdobných závodech vyhrát.

 

dscf6690.jpg   Z ostatních ryb bylo uloveno celkem 51 kusů lína, 1 kus candáta a jeden kus amura.

 

  Na "bednu" tentokrát dosáhl na prvním místě pan Petr Jirásek, který ulovil 32 kaprů a získal 1.412 bodů. Druhé místo obsadil pan Karel Andrle s 29 kusy kapra a 1.198 body a na třetím místě se umístil pan Michal Boček s 28 kusy kapra a 1181 body. Rozdíl mezi druhým a třetím místem byl "o fous". Gratulujeme výhercům.      Výsledková listina zde.

 

dscf6692.jpg

 

   Ze závodů si odnesli závodníci nejen naší organizace spoustu hodnotných cen, za které zcela jednoznačně patří velké poděkování našim sponzorům z rybářských prodejen, konkrétně panu Karlovi Niklovi z prodejny Niklova kaprařská speciálka v Kolíně. Dále panu Miroslavovi Pacovskému z prodejny Rybashop v Kolíně, kteří se podílejí každoročně i na podpoře našich rybářských závodů dětí a mládeže, ale i rybářského plesu. Stejně tak patří poděkování všem dalším sponzorům.

 

   Poděkování paří také všem, kteří se aktivně závodů účastnili a těm, kteří zajišťovali jejich hladký průběh ať již se jednalo o administraci, občerstvení, nebo meření úlovků.

   Fotografie ze závodů budou přidány do FOTOALBA.

 

  Nyní se již můžeme těšit na rybářské závody dětí a mládeže, které se budou konat na stejném místě dne 30.5.2015 a pro naši porganizaci jsou prioritou číslo 1!

 

 

 Petrův zdar !

MO ČRS KOLÍN