Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování za účast na členské schůzi 2018

7. 2. 2018

 

clenska-2018-1.jpg

 

Vážené rybářky a rybáři,

 

     naše organizace tímto děkuje všem členům MO ČRS KOLÍN za hojnou, historicky zřejmě nejvyšší účast na členské schůzi naší organizace, která se konala dne 3.2.2018 od 09:00 hod. v Kolíně.

 Schůze se zúčastnilo 216! členů MO Kolín, jako hosté přijali pozvání pan Milan Štěpnička, vedoucí HO SÚS, pan Bc. Pavel Horáček, jednatel SÚS a pan Josef Foršt, člen HO SÚS.

   Jelikož se jednalo o schůzi volební, byl po 4 letech zvolen nový výbor a nová dozorčí komise MO. Výbor byl zároveň rozšířen z předešlých 9 členů na 13 a dozorčí komise z předešlých 3 na 5 členů.

 

   Na schůzi oznámil náš dlouholetý předseda vážený pan Karel Vlasák, že již dále kandidovat nehodlá. Všichni mu poděkovali za jeho obětavou a záslužnou práci pro ČRS a rybářství. Stejně tak oznámila nadcházející konec činnosti i naše paní účetní Jindřiška Nemčoková, která byla vždy stejně jako pan předseda pro celou organizaci velkou oporou.

 

   Schůze proběhla na úrovni za což patří poděkování jak všem přítomným rybářům a rybářám, tak i všem, kteří se na její přípravě podíleli.

   V nadcházejících dnech bude na našem webu zveřejněno usnesení z členské schůze s podrobnějšími informacemi.

 

   Petrův zdar!