Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nádherná ukázka rybářské práce !... MO ČRS Kolín hledá lektora/ku !

23. 6. 2015

  

   Akci s názvem „Ve vodě nežijí jen vodníci“ pořádaná ze strany MO ČRS Bělá pod Bezdězem a ČRS SÚS, přišlo navštívit na rybník Slon navštívilo 130 dětí behem dvou dnů !

 

   Akce byla uspořádána s jediným cílem – seznámit již děti v útlém věku s rybářstvím s tím, že v nich vidíme naše potencionální nové členy. Odkaz na celý článek naleznete zde: http://crs-sus.cz/ke-slonu-dorazilo-celkem-130-deti-z-materskych-skolek/

 

img_6282.jpg

Opravdová ukázka toho, že to jde dalším organizacím, včetně té naší kolínské.

 

img_6350.jpg

 

   Rádi bychom se co nejdříve zapojili právě do těchto projektů ČRS SÚS, které jsou pro budoucnost rybářského sportu i v Kolíně poměrně zásadní. V současné době zde máme pouze dětské rybářské závody a výstavu životního postřední.

 

   Ačkoliv má náš rybářský kroužek již dlouholetou tradici a zkušeného vedoucího pana Františka Machače a jeho odchovanci dosahují poměrně slušných soutěžníh úspěchů, chtěli bychom přijmout dalšího lektora rybářského sportu pro děti a mládež do MO ČRS Kolín !

 

   Věk není postatný, pohlaví také ne, důležitá je chuť ovlivnit další generace mladých rybářů, kterých ubývá a věřte, že jde o nejzáslužnější práci v rybářství a máme co nabídnout.

 

   Pokud víte o někom, kdo uvažoval, nebo uvažuje o práci s nejmladšími, kterým by chtěl předávat své zkušenosti  a učit je tomuto sportu a vztahu k přírodě, nebo jste to právě Vy, tak se nám co nejdříe ozvěte.

 

 

 

Petrův zdar !

Jiří Krouza

MO ČRS Kolín

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář