Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na Sandberku proběhla kvalifikace WCC 2015

7. 8. 2015

katlov-banner-1200x300-1200x300.jpg

 

              

Vážení rybáři a rybářky, logo-crs-mo-kolin-kopie.png

 

   prvně jsme vás informovali o těchto závodech dne 19. 6. 2015 s informací o uzavření revíru Sandberk pro tyto prestižní závody v lovu kaprů, které se zde konali od 12. 8. 2015 do 16. 8. 2015. Závody se zde uskutečnili a jejich organizátoři to zvládnuli na výbornou. V první řadě by naše organizace chtěla poděkovat všem rybářům, kteří respektovali uzavření reírů, dále všem organizátorům a lidem podílejícím se na úspěšném realizování této akce. Při těchto závodech poskytl své zázemí i Klub vodních sportů Kolín - Sandberk, za což patří této organizaci velké poděkování. Samotní závodníci dodrželi všechna dohodnutá pravidla a zejména pořádek u vody. Velmi si ceníme podpory Středočeského územního svazu v Praze.

 

img_0277.jpg

 

    V předvečer závodů navštívil závodníky pan Jakub Vágner a také předseda ČRS SÚS pan Dušan Hýbner. Během závodů nenastaly žádné organizační ani jiné problémy. Závody byly napínavé až do samotného závěru. Na prvním místě se umístil tým LK baits, Petr Pudil a Josef Listoň. Na druhém místě poté tým Tropic Liberec, Jan Hubka a David Fořt a třetí místo obsadil tým CT M + M, Jiří Král a Martin Pavlík.

 

dsc_1008.jpg

   První dva týmy vyhráli kromě hodnotných finančních cen také vstupenky na hlavní a nejprestižnější kaprařský závod World Carp Calssic 2015, který se bude konat tento rok na podzim na francouzském jezeře Lac de Madine.

 

(Tato čtveřice jede na podzim na WCC 2015 do Francie na jezero Lac de Madine.)

dsc_1072.jpg

 

 

 

   MO ČRS Kolín gratuluje vítězům !

 

Detailní informace o těchto závodech naleznete ZDE.

 

 

 

 

 

Petrův zdar !

MO ČRS Kolín

 

 

 

 

 

(Vítězný tým, Petr Pudil a Josef Listoň)

 

dsc_1068.jpg( Tým, který obsadil druhou příčku, David Fořt a Jan Hubka )